Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] Carles Puigdemont cancel·la la roda de premsa i viatja a Berlín

Comparteix
355Shares

Carles Puigdemont viatja aquest divendres, després de sortir de presó, a Berlín “per qüestions legals” i s’ha desconvocat la roda de premsa que tenia previst donar a la tarda.

L’entorn de Puigdemont havia anunciat per a les 18.00 hores una compareixença davant els mitjans a Neumünster, on s’ubica el centre penitenciari en què ha passat 12 dies, però fonts de JxCat han explicat que, pel viatge de Puigdemont a la capital federal alemanya, aquesta roda de premsa queda anul·lada.

Puigdemont ha sortit de la presó a les 13.51 hores després que el Tribunal Regional Superior (OLG) de Schleswig-Holstein hagi decretat la seva llibertat sota fiança de 75.000 euros mentre estudia l’euroordre emesa pel Tribunal Suprem espanyol per presumpta malversació, ja que ha rebutjat el delicte de rebel·lió.

Comentaris
Comparteix
355Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari