Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Rajoy consultat sobre Puigdemont i el Màster de Cifuentes declara: “És un arbre dur, molt espanyol i molt bonic”

Comparteix
0Shares

Van ser les úniques declaracions del president del Govern, Mariano Rajoy, enmig del moment tan difícil que viu el país, Rajoy s’ha estrenat aquest divendres a la convenció nacional que el PP celebra a Sevilla plantant una alzina al jardí de l’hotel on se celebra aquest conclave i sense fer declaracions als mitjans de comunicació que han acudit a l’acte. “És un arbre dur, molt espanyol i molt bonic”, ha afirmat.

Aquestes han estat les úniques manifestacions de Rajoy davant els periodistes, que han intentat sense èxit demanar-li si ha estat una garrotada per al Govern la decisió d’un tribunal alemany de deixar en llibertat sota fiança de 75.000 euros a l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont.

El cap de l’Executiu ha abandonat els jardins de l’hotel sense que hi hagi hagut oportunitat de preguntar-li per la polèmica sobre el màster de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, que ha comparegut davant els mitjans abans de l’arrencada de la convenció per ratificar-se en totes les seves declaracions, deixar clar que no dimitirà perquè no ha comès “cap il·legalitat” i subratllar que ha dit “la veritat”.

La secretària general del PP i ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, sí que ha aprofitat el seu discurs en la inauguració de la convenció per demanar als càrrecs del PP pinya davant les “males arts” de l’oposició. “Hem de defensar el que hem estat i el que som i defensar els nostres”, ha proclamat.

“UN ARBRE DUR, MOLT ESPANYOL I MOLT BONIC”

Rajoy ha acudit als jardins de l’hotel acompanyat pel president del PP andalús, Juan Manuel Moreno, i tots dos han participat conjuntament en la plantació de la sobre, l’arbre triat pels populars per a aquest conclave perquè ho veuen com a sinònim de ” futur “,” protecció “i” creixement “.

“És un arbre dur, molt espanyol i molt bonic”, ha exclamat Rajoy mentre posava davant els mitjans gràfics amb l’alzina a la mà. Fa un mes, en presentar el lema de la convenció ‘Amb tu creix Espanya’ amb la imatge d’una alzina, el coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maillo, ja va dir que l’alzina és l’arbre “ibèric per excel·lència”, “el més robust “i constitueix una” metàfora perfecta del que és la situació política a Espanya “.

Responsables de l’hotel Barceló Renaixement de Sevilla han explicat que en els últims anys els organitzadors d’esdeveniments en les seves instal·lacions solen plantar arbres -generalment llimoners i naranjos– al jardí i després s’encarreguen d’enviar-los els fruits.

Encara que al principi al programa del PP figurava que aquesta tarda Rajoy també anava a saludar el nedador David Meca, finalment aquest acte ha estat suspès, segons han informat fonts de la formació.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari