Press "Enter" to skip to content

Petons i abraçades de Rajoy i de la cúpula del PP a Cifuentes durant la convenció a Sevilla

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
210Shares

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, ha rebut la salutació i abraçada del president del Govern, Mariano Rajoy, i de tota la cúpula del PP a l’arrencada de la convenció nacional que el partit celebra a Sevilla enmig de la polèmica pel seu “màster” a la Universitat Rei Joan Carles.
L’esdeveniment ha començat amb més de mitja hora de retard, entre altres coses, per la roda de premsa que ha ofert al tall de les 16 hores Cristina Cifuentes. Acabat aquest acte amb els mitjans de comunicació, tots els dirigents populars han anat entrant a la sala on se celebraran els grans actes aquest cap de setmana i allà s’ha dirigit també la presidenta madrilenya. Com la resta de líders territorials, s’ha assegut a la segona fila.
Rajoy ha entrat a l’auditori acompanyat de tota la direcció nacional i ha anat saludant quants els paraven al seu pas. En arribar als peus de l’escenari i buscant el seu seient, ha seguit amb les abraçades i ha estat quan ha creuat dos petons amb Cifuentes.
Després d’ell, la dirigent popular ha rebut la salutació de la resta de la cúpula de Gènova. La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, s’ha donat una forta abraçada amb la dirigent madrilenya, a la qual han fet un petó també i entre d’altres el coordinador general, Fernando Martínez-Maillo, i els vicesecretaris generals Javier Maroto, Javier Arenas i Pablo Casado.
Cifuentes ha ofert una roda de premsa a Sevilla per afirmar que no pensa dimitir perquè ha dit la veritat sobre tot el relacionat amb el seu màster, del qual ha de donar explicacions la Universitat.

Comentaris
Comparteix
210Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
210Shares