Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Albiol sobre la llibertat de Puigdemont: “És un cop molt dur però confio en els recursos de Llarena”

Comparteix
903Shares

El líder del PP català, Xavier García Albiol, ha assenyalat avui que la decisió dels tribunals alemanys de deixar en llibertat a Carles Puigdemont és “un cop molt dur” perquè l’independentisme “ho està venent com un triomf”, però ha mostrat la seva confiança en els recursos del jutge Pablo Llarena.

A la seva arribada a la Convenció Nacional que el PP celebra a Sevilla, Albiol ha dit als periodistes que han de respectar a la justícia alemanya, però ha explicat que per als catalans que se senten espanyols i per a la resta del país “és un cop molt dur “.

Ha advertit que “en termes d’un partit de bàsquet, el que han guanyat és una cambra, però encara queden tres quarts i el partit no l’han guanyat”.

El dirigent del PP català ha afirmat que està convençut que el jutge “sabrà utilitzar els recursos que té a la seva disposició” i presentar els recursos corresponents davant les autoritats europees.

“Espero i desitjo que tornin a posar les coses al seu lloc, perquè és una mala notícia per a aquells que respectem l’Estat de Dret, que estem patint les conseqüències de la provocació constant per part de l’independentisme”.

Comentaris
Comparteix
903Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari