Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Albert Rivera i Rosa Diez “víctimes” a Twitter per les seves piuladas lloant la justícia Alemanya

Comparteix
224Shares

“Un país federal com Alemanya tracta amb igual o més duresa penal la rebel·lió / alta traïció que l’Espanya autonòmica”: Albert Rivera, 26 de març. “No sóc amic de generalitzar, però convé recordar que els alemanys són gent seriosa”: Borja Sémper, 25 de març. “Danke Deutschland”: OkDiario, 27 de març. “Danke”: Rosa Díez, 25 de març.

El passat 25 de març, l’expresident català Carles Puigdemont era detingut a Alemanya quan acabava de creuar la frontera d’aquest país procedent de Dinamarca, en aplicació de l’euroordre cursada pel jutge del Suprem Pablo Llarena. Després de conèixer-aquesta notícia es despertava un sobtat amor pel país germànic en determinats sectors de la política i els mitjans espanyols. A Twitter les banderes alemanyes es veien en molts perfils alhora que polítics com Albert Rivera, Rosa Díez o Borja Sémper declaraven la seva confiança en la Justícia alemanya o asseguraven que els alemanys “són gent seriosa”.

Aquest dijous la Justícia alemanya … ha deixat en llibertat a Carles Puigdemont i ha descartat el delicte de rebel·lió. El tribunal creu que sí que pot ser acceptat el de malversació de fons públics de manera que el procés d’extradició segueix endavant. No obstant això, considera que la imputació pel delicte de rebel·lió és “inadmissible” en no complir-se el requisit de “violència”.

Avui a les xarxes els tuiters estan recordant amb la seva clàssica ironia aquelles sobtades mostres d’amor per Alemanya:

Comentaris
Comparteix
224Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari