Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Xiulen i increpen a la Reina Letizia a la seva sortida d’un acte a Madrid: “Fora, antipàtica, fluixa”

Comparteix
1157Shares

Un grup de persones ha xiulat i increpat aquest dijous a la Reina Letizia quan aquesta sortia de participar en un acte a l’Organització Mèdica Col·legial (OMC) a Madrid. Davant la seu s’havien congregat una trentena de transeünts i curiosos i en el moment en què la Reina s’ha ficat en el seu cotxe s’ha escoltat una xiulada i les paraules “fora, antipàtica, fluixa” des de darrere de les càmeres de televisió.

Una de les persones que xiulaven Letizia ha dit després als periodistes que hagués volgut que la Reina digués “gràcies a tots els espanyols” per donar “de menjar” a tota la seva família, i l’ha anomenat “mal educada pel que li ha fet la seva sogra “, al·ludint així al vídeo que ha circulat per les xarxes socials que mostra a la Reina Sofia tractant de fer-se una foto amb les seves nétes mentre Letizia passa diverses vegades per davant d’elles.


La Reina ha tingut aquest dijous el seu primer acte públic després que comencés a circular el vídeo, assistint, com tenia previst, a la II Jornada sobre el tractament de la discapacitat en xarxes socials a la seu de l’Organització Mèdica Col·legial. A la seva arribada alguns turistes arribats d’Astúries l’han saludat i cridat “guapa”.

Letizia ha entrat somrient i saludant amb la mà i, igualment, a la sortida s’ha limitat a somriure i a saludar amb la mà, mentre els periodistes li preguntaven a crits què tal es trobava. La Casa Reial ha optat per no fer cap comentari sobre la polèmica que ha generat el vídeo i la seva única resposta és seguir treballant i complint amb l’agenda que tenen prevista els diferents membres de la Família Reial.

Comentaris
Comparteix
1157Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari