Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Trapero, a judici per sedició i pertinença a organització criminal pel 20S i l’1-O

Comparteix
1244Shares

La magistrada de l’Audiència Nacional Carmen Lamela jutjarà l’excap dels Mossos d’Esquadra Josep Lluis Trapero per pertinença a organizació criminal i dos delictes de sedició per les mobilitzacions dels passats 20 i 21 de setembre davant la Conselleria d’Economia i les del dia del referèndum de l’1 d’octubre.

La jutge també processa per organizació criminal i un delicte de sedició a l’exdirector dels Mossos Pere Soler i a l’exsecretari general de Interior de la Generalitat César Puig per l’1 d’octubre.

La magistrada processa, a més, a l’intendent Teresa Laplana per un delicte de sedició, si escau pels fets del 20 i 21 de septiembre.La titular del Jutjat Central d’Instrucció 3 ha citat els processats per declaració indagatòria el proper 16 de abril.

Lamela va deixar en llibertat sense fiança a Trapero el passat 23 de febrer, després prendre-li declaració per un nou delicte de sedició per l’1-O, en considerar que ja no ostentava el càrrec de exmayor i tampoc tenia una “posició de comandament” que li permetés “afavorir l’ocultació o destrucció de proves”

Comentaris
Comparteix
1244Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari