Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

El currículum de Javier Maroto al web del PP inclou un màster que no va fer

Comparteix
0Shares

El vicesecretari de Política Social i Sectorial del Partit Popular, Javier Maroto, ha assegurat aquest dijous al programa ‘Hoy por hoy’ de la cadena SER que no té cap màster universitari. No obstant això, en la seva biografia que apareix a la web del PP es pot llegir que Maroto té un Màster en Gestió i Administració Pública a l’IESE.

El dirigent del PP ha explicat que el màster que figura al web del PP és en realitat un Programa de Lideratge per a la Gestió Pública que va realitzar a l’IESE. “Hi ha gent que tradueix això com a màster però és erroni”, ha precisat Maroto, que ha destacat que es tracta d'”un programa de moltíssim prestigi i de moltíssim èxit”. “Jo almenys vaig aprendre bastant”, ha tancat.

A la biografia de Maroto al web del Congrés dels Diputats figura el nom correcte de la formació que va portar a terme en l’àmbit de la gestió pública.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari