Press "Enter" to skip to content

Albert Rivera: Les proves contra Cristina Cifuentes sobre el seu Màster no són suficients

Puntuació dels lectors

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha assegurat avui que “les especulacions o proves” periodístiques aportades per eldiario.es sobre el màster de Cristina Cifuentes “no són suficients” per plantejar una moció de censura a la Comunitat de Madrid.

En una entrevista a Onda Cero, Rivera ha reconegut que hi ha “contradiccions” entre les informacions publicades per “un diari digital” i “la veritat oficial d’un document legal” que han de ser investigades en una comissió. Una comissió “sota jurament, en seu parlamentària i amb tots els protagonistes”.

En funció dels resultats d’aquesta comissió -que el partit taronja proposarà al PSOE i al Podem aquest dijous-, Rivera ha planteja la possibilitat de presentar una moció de censura “posterior”. “Sense comissió d’investigació és que algú s’està repartint butaques abans de saber la veritat i, aquí, no participarem”.

Per la seva banda, el secretari general de Podem de la Comunitat de Madrid, Ramón Espinar, ha apel·lat a Ciutadans per una moció de censura contra Cristina Cifuentes després que s’hagi conegut que la Universitat Rei Joan Carles trasllada a la Fiscalia la investigació sobre les irregularitats del màster. “Ella no es va a anar, però la podem fer fora. Només cal que Albert Rivera vulgui”, ha escrit a Twitter.

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser