Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Luis Enrique: “Els catalans són l’hòstia, estan molt avançats al que és Espanya”

Comparteix
669Shares

L’exentrenador del Barça, Luis Enrique Martínez, ha trencat el seu silenci en una entrevista al canal de Youtube del ciclista Ibon Zugasti durant la disputa de la Cape Epìc, una prova de ciclisme de muntanya per parelles. El tècnic asturià ha assegurat que, malgrat la situació política que es viu a Catalunya, no pensa canviar la seva residència i ha deixat una confessió polèmica que no deixarà indiferent ningú.

“Ara no està ben vist dir-ho, però els catalans són l’hòstia, les persones, la ciutat… estan molt avançats al que és Espanya en general. Són educats, respectuosos, molt treballadors, allà seguiré”

Luis Enrique ha analitzat la seva sortida del Barça, una decisió de la qual no es penedeix, tot i admetre que és difícil d’entendre.

“Deixes el Barcelona amb els millors jugadors, però ho tenia clar i no em penedeixo. Dediques tota la teva energia i, quan veus que ja arriba al final, assimilar-ho, acceptar-ho i comunicar-ho”

A nivell individual ha analitzat la figura de Leo Messi, que “pren la batuta en tots els partits”. “Messi necessitava, i així ens ho va fer saber o entendre amb el seu comportament, que fóssim un col·lectiu. Però, com més pilotes li donem a ell, millor”, ha destacat.

Finalment, Luis Enrique, que ha reconegut que va ser “més feliç com a futbolista”, ha deixat oberta la porta a tornar a les banquetes, entre elles la de la selecció espanyola, que “pot ser”. “No ho sé. Dependrà que algú em vulgui, però ha de ser una cosa que em faci moltíssima il·lusió”, ha sentenciat en referència als clubs.

Comentaris
Comparteix
669Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari