Press "Enter" to skip to content

L’expresident de Baviera Edmund Stoiber, exigeix a la UE intervenir en el conflicte Català

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
1542Shares
Puntuació dels lectors

Edmund Stoiber, ex president de Baviera (1993-2007) ha declarat al diari alemany Merkur.de que en el cas Catalá i fent èmfasi en l’arrest de Carles Puigdemont, Alemanya no està oferint una bona imatge al món, ja que està actuant de manera diferent a altres països en la resolució d’un mateix cas judicial, diu l’ex primer ministre Edmund Stoiber.

 El president honorari de la CSU, Edmund Stoiber, critica l’estira-i-arronsa legal a Europa al voltant del ex president regional català Carles Puigdemont. “L’avaluació sobre el cas de l’extradició de Puigdemont en diferents països com Bèlgica, Finlàndia, Suècia i Dinamarca, d’una banda i Alemanya fent tot el contrari no reflecteix bé el que en teoria és Europa”, va dir Stoiber al digital Merkur.

També va demanar la mediació de la Unió Europea en el conflicte latent. “La UE hauria d’abandonar el seu paper passiu i almenys assessorar sobre el conflicte intern espanyol entre Madrid i Barcelona”, va dir Stoiber.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
1542Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser
1542Shares