Press "Enter" to skip to content

Ciutadans equipara la Fundaci贸 Francisco Franco amb les “associacions separatistes”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
290Shares
Puntuaci贸 dels lectors

El secretari general de Ciutadans, Jos茅 Manuel Villegas, ha tornat a carregar contra l’independentisme en refer猫ncia a l’煤ltima pol猫mica generada per la Fundaci贸 Francisco Franco (FFF). A l’opinar sobre la possible il路legalitzaci贸 de l’esmentada fundaci贸, tal com demana el PSOE, el dirigent de la formaci贸 taronja ha obert la porta a debatre aquesta reclamaci贸, per貌 ha englobat el debat en un altre gran, el d’estudiar la il路legalitzaci贸 de totes aquelles entitats “que van en contra dels valors constitucionals”, entre les quals ha citat les “associacions separatistes”, en refer猫ncia a l’ANC i 脪mnium Cultural.

En una entrevista a la Cadena Ser, a Villegas li han preguntat per la seva opini贸 i la de Cs sobre una possible il路legalitzaci贸 de la FFF i, encara que al principi ha assenyalat que era una cosa que no li havia plantejat personalment, ha adm猫s com “leg铆tim” tal debat “en una democr脿cia madura”, de manera que “el podem obrir”. Per貌 no s’ha resistit a ficar en el mateix sac a les entitats independentistes.

Encara Villegas ha dit estar d’acord amb la llibertat d’expressi贸 “fins i tot quan atempta contra els valors constitucionals”, ha acceptat “posar sobre de la taula” el debat sobre l’exist猫ncia d’entitats que reben subvencions o fons p煤blics. I aqu铆 ha apuntat al cas catal脿, del qual s’ha queixat per estar “patint a associacions que reben diners p煤blics i que defensen principis que estan contra els valors constitucionals”.

En tot cas, ha insistit en la legitimitat d’obrir aquest debat, tant pel que fa a la FFF com a les entitats separatistes, tot i que ha advertit que “les conseq眉猫ncies que tingui o les resolucions que s’adoptin hauran de ser consensuades”.

La pregunta plantejada tenia a veure amb la publicaci贸 d’un tuit des del compte de la Fundaci贸 Francisco Franco en qu猫 celebrava la vict貌ria “tan justa com merescuda” del dictador a la Guerra Civil.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
290Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilaci贸n L谩ser
290Shares