Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Rivera demana a Rajoy mesures davant els “Comandos separatistas violentos” que s’organitzen a Catalunya

Comparteix
842Shares

Albert Rivera ha demanat a Mariano Rajoy que usi “tots els efectius necessaris per protegir jutges, fiscals, càrrecs públics, policies i en general als catalans honrats i decents” de “les ordres de separatistes violents que s’estan organitzant a Catalunya”. El líder de Ciutadans no ha amagat la seva preocupació per les actuacions dels últims dies dels Comitès de Defensa de la República (CDR) que han protagonitzat protestes, han tallat autopistes i han cremat contenidors al llarg de l’última setmana.

“La violència no pot condicionar la vida diària i sembrar el terror entre la gent”, ha subratllat Rivera, després d’explicar que els càrrecs públics del seu partit a Catalunya “han sentit l’increment de la pressió i l’assetjament” en els últims dies. No obstant això, el dirigent de la formació taronja ha rebutjat revelar si els diputats de Ciutadans al Parlament han sol·licitat major protecció “per no donar pistes a l’enemic”.

Els Mossos fan “la vista gorda”

En tot cas, Rivera s’ha mostrat convençut que els Mossos estan fent els ulls grossos davant l’actuació d’aquests “comandos”. Això és una cosa que també ha insinuat el dirigent del PP Javier Maroto aquest matí. Però el líder de Ciutadans ha recordat que des de l’aplicació del 155 és el Govern central qui gestiona la Generalitat i, en conseqüència, ha afirmat que és el ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, qui “no està fent el que ha de fer” .

“Zoido ha de garantir la seguretat i la mobilitat de tots els catalans amenaçats per ordres separatistes violents especialment en dies com avui”, ha conclòs Rivera en referència al fet que aquest dilluns s’acaben les vacances de Setmana Santa a Catalunya i s’espera una gran afluència de conductors a les carreteres i autopistes de tota la comunitat.

Comentaris
Comparteix
842Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari