Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Tebas, sobre els xiulets a l’himne: “S’hauria d’aplicar el 155 dins el Wanda”

Comparteix
0Shares

El president de Laliga, Javier tebas, ha tornat a parlar sobre l’actualitat futbolística i, com sol ser habitual, no ha eludit la polèmica referint de nou al Barça i a les manifestacions polítiques dels seus aficionats. El dirigent, fins i tot, va defensar que “hauria d’aplicar l’article 155” a l’interior de l’Wanda Metropolità durant la final de Copa per a sancionar la possible xiulada a l’himne espanyol.

“Jo sempre he manifestat que s’hauria de sancionar, fins i tot arribar, per què no, a suspendre un partit, però com que no es legisla en aquest camí … jo no puc canviar-ho, és el que hi ha. Hauria de aplicar-se el 155 dins el Wanda Metropolità “, ha indicat Tebas en una extensa entrevista a la revista digital Eldebatedehoy.

Xiulets a l’himne

“Jo sempre he manifestat que s’hauria de sancionar, fins i tot arribar, per què no, a suspendre un partit”

El màxim dirigent va assegurar, sense cap dubte, que els xiulets a l’himne es tornaran a produir, com ha passat en els últims anys sempre que el Barça ha arribat a la final: “Ja no dic que és ‘previsible’, es xiularà. Dir ‘previsible’ és un acte de bona voluntat. Això denota que s’ha cuidat molt poc el respecte al que són els símbols”.

Tornant a incidir sobre els llaços del Barça amb la política, Tebes es remunta uns anys enrere per trobar l’origen de la situació actual: “El Barcelona és una mica víctima de l’època de Joan Laporta, en la qual es va identificar moltíssim amb la política i amb l’independentisme, i ha estat difícil que es pugui sortir d’allà”.

“Era molt difícil estar a Catalunya i expressar la teva opinió de sentir-te espanyol”

Però més enllà d’acotar el seu discurs a la parcel·la esportiva, el dirigent també va analitzar la situació catalana i la llibertat d’expressió dels seus ciutadans: “S’ha criticat molt al Barcelona amb la seva postura i també hem de criticar gran part de la societat catalana , que ha estat en silenci durant moltíssims anys i ara, per sort, ha sortit. Era molt difícil estar a Catalunya i expressar la teva opinió de sentir-te espanyol”.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. Pere Vinyeta Pere Vinyeta

    Et proposo, Tebas, que en comptes de suspendre un partit si hi ha pitades, esbrinis quina n’és la causa i reflexionis. O és massa demanar?

Deixa un comentari