Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Puigdemont canta a la presó una cançó a diputats alemanys que expressa “la voluntat de pau del poble català”

Comparteix
835Shares

L’expresident de Catalunya Carles Puigdemont ha cantat una cançó que expressa “la voluntat de pau del poble català” als dos diputats alemanys del partit de l’oposició L’Esquerra que van acudir aquest diumenge a visitar-lo a la presó de Neumünster en la qual es troba detingut des de fa una setmana.
El curiós detall ha estat revelat pel parlamentari Diether Dehm, que va anar al correccional del nord d’Alemanya amb la seva companya de files Zaklin Nastic.
Segons explica, la trobada amb Puigdemont va tenir lloc al menjador de la presó. Allà, van mantenir una xerrada en la qual van abordar temes polítics i filosòfics en una barreja d’espanyol, alemany, francès i anglès.
Dehm també li va oferir al líder independentista casa seva, situada prop de Frankfurt, al centre d’Alemanya, perquè resideixi en ella en cas que sigui posat en llibertat però la justícia alemanya no li deixi abandonar el país.
Carles Puigdemont va ser detingut fa una setmana en una àrea de servei del nord d’Alemanya en virtut d’una ordre d’arrest europea emesa pel Tribunal Suprem, que l’investiga per rebel·lió i malversació.
Dilluns passat, la Justícia alemanya va decidir mantenir el líder independentista a la presó de Neumünster, al nord d’Alemanya, mentre s’estudia la seva possible entrega a Espanya. La decisió podria conèixer-se la setmana que ve, després de la Setmana Santa.

Comentaris
Comparteix
835Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari