Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Puigdemont: “No claudicaré, no renunciaré, no em retiraré davant l’actuació il·legítima dels qui han perdut a les urnes”

Comparteix
460Shares

El líder de Junts per Catalunya (JxCat), Carles Puigdemont, ha llançat aquest dissabte un advertiment a través de Twitter que fa al seu futur polític: “No claudicaré, no renunciaré, no em retiraré davant l’actuació il·legítima dels que han perdut en les urnes ni davant l’arbitrarietat”.

En el primer tuit difós des que va cedir el control dels seus perfils a les xarxes socials en trobar reclòs al centre penitenciari de Neumünster, Puigdemont ha donat a entendre que no forma part dels seus plans fer un pas enrere en la primera línia de la política.

“Que tothom ho tingui clar: no claudicaré, no renunciaré, no em retiraré davant l’actuació il·legítima dels que han perdut a les urnes ni davant l’arbitrarietat dels que estan disposats a pagar el preu d’abandonar l’Estat de dret i la justícia per la unitat de la pàtria”, ha recalcat.

L’expresident de la Generalitat de Catalunya va ser arrestat per la policia en una àrea de servei d’una autopista al nord del país, després de passar la frontera des de Dinamarca en el seu retorn des de Finlàndia a Brussel·les després d’oferir una conferència.

Puigdemont es troba sota custòdia policial des que va ser detingut diumenge passat quan es desplaçava des d’Hèlsinki fins a Bèlgica, després de l’euroordre dictada pel jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena, que l’acusa de presumptes delictes de rebel·lió i malversació de cabals públics.

Comentaris
Comparteix
460Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari