Press "Enter" to skip to content

Aquest no és el compte de Twitter d’una Confraria, és la del Ministeri de Defensa Espanyol

Puntuació dels lectors

“Encara que sembli el compte de Twitter d’una confraria és el compte oficial del Ministeri de Defensa”. Amb aquest missatge, el senador d’En Comunitat Podem per Barcelona, Joan Comorera, ha tornat a posar el punt de mira en la suposada aconfessionalitat de l’Estat i la contradicció amb la que es viu a Espanya especialment durant aquests dies.

Als indults de Setmana Santa a petició de les confraries i les banderes a mig pal per la mort de Crist cal sumar la presència de ministres i militars en els actes religiosos. Per no parlar del desplegament de la televisió pública.

Durant la Setmana Santa, militars dels tres exèrcits participen en més de 200 actes, segons el Ministeri de Defensa.

En el compte de Twitter del Ministeri de Defensa també podem veure aquesta contradicció durant els últims dies, com ha recordat Comorera. @Defensagob ha publicat diversos tuits amb imatges de la participació de militars en actes religiosos:

A les xarxes, molts ciutadans han criticat aquesta nova contradicció:

Comentaris
COMPARTEIX !
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

One Comment

 1. Pudentet Pudentet 2 d'Abril de 2018

  Cada vegada l,exacerbació del militarisme dins les confraries es pareix mes a una pallassa. Si et quedes mirant als novios i penses, es que t, agafen arquades de riure. Patriotisme feixiste barrejat d,ultra catolicisme.
  I per ser mes españolos no dubtaran en ampliar els numerets cirquenses.
  Al final sera la processó del show de la cabra.

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser