Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Quan pregunten a Rajoy per Catalunya versus quan li pregunten pel màster de Cristina Cifuentes

Comparteix
0Shares

Veient la intensitat amb la que certs partits polítics es pronuncien sobre alguns temes és molt fàcil comprovar amb què se senten més a gust i de què els convé més parlar perquè es converteixi en tema central de l’actualitat informativa. De vegades només cal fixar-se en els debats que porten al Congrés o en com responen a determinades preguntes de la premsa, moltes vegades passant directament de la pregunta i parlant del que els interessa.

Però algunes vegades dissimulen tan poc que es pot comprovar fins i tot en un vídeo de menys de 30 segons. Aquest dimecres hem vist al president del Govern, Mariano Rajoy, oferir-nos un exemple de llibre.

Rajoy gaudeix de la Setmana Santa a Sanxenxo (Pontevedra). Un equip de La Sexta s’acosta a fer-li unes preguntes. La primera d’elles sobre Catalunya. Rajoy no triga a respondre, còmode i tranquil: “Jo el que espero, com crec que moltíssima gent, és que es faci un Govern com més aviat millor, que hi hagi un candidat que no tingui problemes amb la Justícia …”, etc.

Després el periodista llança una altra qüestió: “¿La senyora Cifuentes ara mateix ha de demostrar …?”. Al principi es pot veure com Rajoy romania quiet, amb la intenció de contestar una pregunta, però quan escolta la paraula Cifuentes … “Moltes gràcies, jejeje”. La seva reacció immediata és posar peus a Polvorosa.


La fugida de Rajoy després d’escoltar nomenar “Cifuentes” per evitar respondre sobre l’escàndol de les irregularitats en l’obtenció d’un màster de la Universitat Rei Juan Carlos per la presidenta madrilenya, ha estat molt comentada a les xarxes socials:

Fuente: Público.es

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari