Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Puigdemont obre un web per recollir fons per a la defensa legal del “Govern Exiliat”

Comparteix
0Shares

Carles Puigdemont, ara detingut a Alemanya, ha iniciat una campanya per recollir fons per a la defensa del “Govern a l’Exili” i d’aquesta manera poder fer front a les despeses judicials de les causes obertes, segons s’explica a la web, cal obrir una via de suport davant de la repressió de l’estat espanyol.

“Defensa l’exili. Seguim endavant!”

Davant la repressió exercida per part de l’Estat espanyol, obrim una via de suport a les necessitats puntuals de defensa jurídica, seguretat i suport logístic al 130è president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont i Casamajó, així com la resta de persones i professionals exiliats que ho necessitin.

Aquesta web ha estat dissenyada per a protegir les persones donants i compleix la llei de protecció de dades. Indicant-ho al formulari, rebreu informació de les despeses cobertes.

www.defensaexili.org

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari