Press "Enter" to skip to content

L’advocat dels mossos que acompanyaven Puigdemont diu que no veu base legal per ser investigats

PuntuaciĂł dels lectors

L’advocat defensor dels dos agents dels Mossos d’Esquadra detinguts aquest dimecres i desprĂ©s posats en llibertat condicional per acompanyar l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont quan va ser arrestat a Alemanya, LluĂ­s Mestres, ha assegurat que no veu base jurĂ­dica per investigar-los per encobriment.

“L’encobriment requereix un delicte principal sobre el qual es comet l’encobriment, i no ho veiem tampoc. Per tant, no hi ha ni delicte principal ni d’encobriment”, ha defensat aquest dijous en declaracions a TV3. En aquest sentit, l’advocat ha sostingut que “no hi ha cap altra base legal per entendre quina serĂ  la filigrana jurĂ­dica per arribar” a una possible investigaciĂł d’encobriment, que ell descarta, ha insistit.

Llibertat amb cĂ rrecs a l’espera de ser citats per l’Audiència Nacional

Els dos agents van quedar en llibertat amb cĂ rrecs la nit de dimecres desprĂ©s de declarar davant la Policia Nacional i a l’espera que l’Audiència Nacional els citi per a una nova compareixença, igual que l’historiador Josep LluĂ­s Alay, que va ser arrestat pel mateix motiu.

La detenciĂł dels agents del cos policial catalĂ  es va produir al migdia del mateix dimecres a Barcelona, ​​fruit de les investigacions de la Comissaria General d’InformaciĂł en el marc de les diligències d’InvestigaciĂł 40/2018 incoades per la Fiscalia de l’Audiència Nacional per un presumpte delicte d’encobriment.

Els dos agents dels Mossos d’Esquadra i Josep LluĂ­s Alay viatjaven al costat de Carles Puigdemont i l’empresari i amic de l’expresident Josep Maria Matamala per carretera des de Hèlsinki fins a Waterloo, on Puigdemont tĂ© fixada la seva residència. El vehicle va ser detingut en una benzinera de Schuby, a una trentena de quilòmetres de la frontera alemanya amb Dinamarca.

INVERTIR FOREX CATALUNYA âś… | âś… RECLAMAR GASTOS HIPOTECA âś…

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 165
    Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser