Press "Enter" to skip to content

Així és Nathalie Picquot, la CEO de Twitter Espanya i casada amb un cosí del Rei Felipe

Puntuació dels lectors

Usuaris de Twitter vinculats a l’independentisme català denuncien des de fa dies que la xarxa social intenta silenciar les seves veus de manera sibil·lina. En missatges emmarcats en el hashtag # TwitQuisición, simpatitzants del sobiranisme a Catalunya, als quals s’ha sumat l’Advocada i directora d’Opinió de Diario16.com Beatriz Talegón, asseguren que Twitter els esborra seguidors o que els substitueix per bots, una mena de perfils automàtics que no pertanyen a una persona real, perquè la “censura” no sigui tan evident.

Un dels fets que els porta a parlar de complot, és el nomenament l’octubre passat com a directora general de Twitter Espanya de Nathalie Picquot, esposa d’Álvaro Fernández de Araoz Gómez-Acebo, un cosí del rei Felip VI.

La veritat és que Nathalie Picquot sí que està casada amb un parent del Rei. El seu marit és Álvaro Fernández de Araoz Gómez-Acebo. El final del cognom delata la seva relació amb la família de la senyora Pilar, tia del nuvi, que va acudir al casament amb la família en ple, ja que per aquesta data (estiu de 2005) no s’havien produït les onades de separacions. Beltrán va acudir llavors amb la que era la seva dona, la model Laura Ponte, que acabava de donar a llum al seu fill Lluís.

La bona relació del marit de l’executiva amb el monarca actual és evident, ja que Felip VI va acudir a l’enllaç juntament amb Letizia, un mes abans de néixer la infanta Leonor. Va ser precisament l’avançat estat de gestació de la llavors princesa el que va portar a la premsa a fixar-se en aquestes noces.

Comentaris
COMPARTEIX !
 • 48
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  48
  Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser