Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Detinguts els dos mossos que acompanyaven Puigdemont a Alemanya

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
293Shares

La Policia Nacional ha detingut aquest matí els dos mossos que acompanyaven a l’expresident Puigdemont quan va ser al seu torn arrestat a Alemanya, mentre tractava d’arribar de tornada a Bèlgica per carretera.

Els dos mossos citats són Carlos López i Xavier Goicoechea. El primer va ser detingut a les 12,45 hores a l’aeroport del Prat, al qual va arribar en un vol procedent de Brussel·les. Goicoechea, al seu torn, va ser detingut cap a les 13 hores a Vilassar de Mar, als voltants del seu domicili.

Les detencions responen a les diligències existents a l’Audiència Nacional sobre un possible delicte d’encobriment. La Comissaria General d’Informació té oberta una investigació sobre els dos policies autonòmics per establir si van poder incórrer en algun delicte en la mesura que s’entengui que van col·laborar en accions perquè Puigdemont pogués sostreure a l’acció de la justícia.

Comentaris
Comparteix
293Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
293Shares