Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] El tribunal escocès concedeix la llibertat a l’exconsellera Clara Ponsatí

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
802Shares
Puntuació dels lectors

Un tribunal escocès ha decidit concedir la llibertat sota fiança a l’exconsellera d’Ensenyament de la Generalitat Clara Ponsatí, que s’ha lliurat aquest dimecres en una comissaria d’Edimburg, segons ha informat un corresponsal de la radiotelevisió pública BBC.

“S’ha concedit llibertat sota fiança a Clara Ponsatí davant la vista d’extradició”, ha assenyalat en el seu compte oficial de la xarxa social Twitter el periodista Niall O’Gallagher, corresponsal de la BBC a Escòcia.

Ponsatí s’ha lliurat a les 11.45 hores d’aquest dimecres en una comissaria de Policia a Edimburg (Escòcia) en compliment de l’Ordre europea de detenció i entrega (OEDE) emesa pel Tribunal Suprem.

A les portes de la comissaria, l’advocat de Ponsatí, Aamer Anwar, ha explicat que el seu client es lliura en virtut de l’euroordre dictada per les autoritats espanyoles i ha parlat de “persecució política”.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
802Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser
802Shares