Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] Els Mossos d’Esquadra comencen a desplegar forces antiavalots a Alcanar

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
193Shares
Puntuació dels lectors

Els Mossos d’Esquadra desallotgen els manifestants que des de les sis del matí tallen l’AP-7 a Figueres. Es fa de manera pacífica ja que els que fan el tall s’han assegut a terra oferint una resistència pacífica. Els agents els estan treient un a un a pes de braços. L’operació s’està fent força ràpidament ja que els desplegament de policies és molt nombrós.
Els Comitès de Defensa de la República, CDRs han convocat per aquest dimarts diversos talls de carretera arreu de la xarxa viaria catalana. Els principals s’estan fent a les fronteres del principat, a l’AP-7 a Figueres, l’N-340 a Les Cases d’Alcanar, en les dues direccions i des de 3/4 d’11 del matí a l’A-2 a Soses, al Segrià.


A les Cases d’Alcanar al tall a l’N-340 els Mossos d’Esquadra han desplaçat diverses furgonetes de forces antiavalots.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
193Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser
193Shares