Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Arran fa una pintada davant la casa de Pablo Llarena a Das (Girona)

Puntuació dels lectors

Arran fa una pintada davant la casa de Pablo Llarena a Das (Girona) acusant-lo de “feixista”

L’organització juvenil Arran, vinculada a la CUP, ha fet una pintada davant la casa del jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena a Das (Girona), en que l’acusen de “feixista”, segons un comunicat d’aquest diumenge.

Han fet la pintada la matinada de dissabte a diumenge amb els lemes en català ‘Llarena feixista! Ni a Das, ni cap lloc ‘,’ Els Països Catalans seran el vostre infern ‘i’ Llibertat Presos Polítics ‘, i el comunicat afegeix: “El assenyalarem i respondrem a la seva repressió tantes vegades com calgui”.

“Mentre Llarena és el responsable d’una de les pitjors onades repressives que ha patit el poble català des de les Olimpíades de Barcelona 92, es creu que podrà venir a descansar” a Das, afegeix el comunicat.

Comentaris
COMPARTEIX !

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser