Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]La policia escocesa demana a Ponsatí que s’entregui voluntàriament

Puntuació dels lectors

Els consellers cessats que segueixen a l’estranger s’han posat a disposició de sengles sistemes judicials, segons ha informat la policia escocesa i la portaveu del PDeCAT, Maria Senserrich a RAC1. Al novembre quan la jutge de l’Audiència Nacional Carmen Lamela va emetre euroordre de detenció contra ells, també es van lliurar en menys de 48 hores.

La policia escocesa ha informat en un tuit que tenen l’ordre europea de detenció per a Clara Ponsatí, que va tornar a Escòcia per reprendre la seva activitat com a professora a la Universitat de Saint Andrews, i han estat contactats pel seu advocat, que està fent els tràmits per que ella es lliuri.

Els exconsellers que estan a l’estranger es posen a disposició de la justícia

“Els consellers a l’exili s’han posat a disposició de la justícia belga”, ha exlicado Maria Senserrich. “El que està fent la justícia espanyola no ho compartim de cap manera”, ha denunciat i ha he fet una crida als seus simpatitzants: “Davant de tanta indignació demanem fermesa, pacifisme i serenitat. No ens deixem portar per aquesta ràbia “.

Al novembre els consellers cessats i Puigdemont van ser alliberats 15 hores després de lliurar-se, i com a mesures cautelars se’ls demanava estar a disposició de la justícia i no sortir del país, però l’euroordre va ser anul·lada pel magistrat Pablo Llarena en assumir la causa al Tribunal Suprem pel temor que no pogués enjudiciar per rebel·lió, doncs a Bèlgica no existeix aquest delicte. A l’decaure l’ordre europea de detenció, els consellers es van poder moure lliurement de nou.

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser