Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] La policia Alemanya reté Puigdemont quan entrava al país des de Dinamarca

Comparteix
0Shares

La policia alemanya hauria interceptat Carles Puigdemont quan acabava d’entrar al país en cotxe des de Dinamarca, segons ha confirmat el seu advocat, Jaume Alonso-Cuevillas.

Segons l’advocat de Carles Puigdemont, el tracte de la policia alemanya cap al seu client ha estat en tot moment correcte. Diu que el president està a hores d’ara en una comissaria a l’espera que es facin les “comprovacions oportunes” en relació amb l’euroordre que té pendent i que ja s’ha activat el procediment de la seva defensa.

Jaume Alonso-Cuevillas ha dit que encara no està clar si la policia alemanya tramitarà l’euroordre de detenció o bé el deixaran continuar fins a Bèlgica perquè es tramiti allà.

Alonso-Cuevillas ha explicat que ha pogut parlar amb Puigdemont per telèfon i que li havia explicat que estava rebent un bon tracte per part de la policia alemanya.

Segons l’agència EFE, agents de la policia alemanya han aturat Carles Puigdemont poc abans d’aquest migdia just després de passar la frontera alemanya des de Dinamarca per una carretera en direcció a Hamburg.

Puigdemont hauria estat retingut per l’execució de l’euroordre de detenció enviada pel jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari