Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La vergonyosa piulada del delegat de Corea del Nord sobre Puigdemont i els independentistes

Comparteix
322Shares

Alejandro Cao de Benós, conegut per ser el ‘delegat especial’ de Corea del Nord per a les relacions amb països occidentals, ja es va mostrar en contra de l’independentisme de Catalunya fa uns mesos. Ha assegurat que es tracta d’un moviment de la burgesia catalana i que s’està utilitzant com a propaganda per beneficiar a la classe alta. Així mateix, ha declarat que Esquerra Republicana “no té res d’esquerres”.

Aquest divendres, a col·lació de l’exili de Marta Rovira, el delegat nord-coreà va ironitzar sobre les destinacions que han triat alguns polítics independentistes. “L’última vegada que vaig passar per Suïssa els preus estaven pels núvols”, ha sentenciat Cao de Benós que ha afegit que “qui escull aquest destí per escapolir-ha de tenir molt patrimoni” i que no sap “per què no es van a Romania, que està tot més barat “.”Pero si no tiene un duro ni para pagar el alquiler, ¿A donde se va a ir? Ah sí, a la taberna del Paco.”

Comentaris
Comparteix
322Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari