Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Intercepten dos Guàrdies Civils intentant entrar a la casa de Puigdemont a Bèlgica

Comparteix
205Shares

En el dia d’ahir, en Waterloo (Bèlgica) la policia belga va identificar a dos ciutadans espanyols que es trobaven a les proximitats de la Casa de la República de Catalunya. Un d’ells anava vestit amb uniforme de la Guàrdia Civil, i l’altre, vestit de “paisà” que també va manifestar pertànyer al Cos. Els agents de la policia belga van obligar a treure l’uniforme i a abandonar la zona, a la qual havien arribat en un cotxe de lloguer.

Els dos homes van estar fent-se fotos en les proximitats de l’edifici, portant una bandera d’Espanya. Segons informa El Mon, van intentar accedir a l’habitatge, sense disposar de cap tipus d’ordre judicial ni justificació.

Aquests fets esdevenen quan el President Puigdemont es trobava a Ginebra, acudint a una sèrie de conferències i reunions amb diferents personalitats polítiques de l’àmbit internacional, entre d’altres, l’expresidenta del govern de Suïssa.

Fuente : Diario16.com Bea Talegón

Comentaris
Comparteix
205Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

One Comment

  1. Pudentet Pudentet

    Identificar, detindre i empresonar. No vull pensar si quansevol ninot vestit de policia d,un altre pais apareix de sobte a EEUU. Anys i anys de presó i un incident diplomàtic gravissim amb el pais “invassor”.
    I acusació segura d, espionatje.

Deixa un comentari