Press "Enter" to skip to content

Arrimadas diu que no va dir el publicat en l’entrevista de Telva i la Revista la contradiu públicament

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
888Shares
Puntuació dels lectors

La revista Telva, pertanyent al grup Unidad Editorial, es reafirma a través d’un comunicat “en la professionalitat i el rigor demostrat per la capçalera durant 54 anys” davant les paraules d’Inés Arrimadas en roda de premsa desmentint unes declaracions fetes en una entrevista a la publicació.
La portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya afirmava en aquesta entrevista que el seu marit era independentista, però estava intentant “allunyar d’això”. “Ho han hagut de rectificar. Vaig dir que cal allunyar del focus mediàtic perquè ja no està en política, està en el sector privat. Ja ho han rectificat “, ha afirmat aquest dimarts Arrimadas. Una cosa que la revista desmenteix rotundament en el seu comunicat: “Telva no ha emès cap rectificació ni considera que hi hagi motius per fer-ho”.

A més, en l’escrit, afegeix que s’han “limitat a transcriure fidelment l’entrevista” i que “no es fa responsable de les interpretacions errònies o interessades, realitzades per tercers” .A continuació, es mostren la pregunta i la resposta textuals que Telva ha publicat en el seu número del mes d’abril:

¿Es cierto que su marido era un indepe que lo dejó todo por amor?

Él no se puede defender de lo que se dice, pero a ver, ya no está en política sino en la empresa privada. Fue diputado por Convergència i Unió, la antigua CIU. Lo que sucedió es que Convergència cambió y abandonó a sus votantes. Xavier trabajó en el sector privado durante muchos años, luego estuvo dos años y medio de diputado y, como mucha gente, abandonó el partido cuando dejó de ser lo que era o lo que parecía que era.

¿Cambió su opinión política?

Mi marido era nacionalista. Ahora intento apartarle de todo esto.

Desprès de les declaracions de Arrimadas els internautes ja havian carregat amb ironia a Twitter:

Comparteix

Comentaris
Comparteix
888Shares

One Comment

  1. Anònim Anònim 22 de Març de 2018

    Arrimadas es la Pilar Prima. de Ribera de su partido, la nueva Falange espanola con ascendencia jerezana ,pero nacida en Catalunya

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser
888Shares