Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Mor un acròbata del Cirque du Soleil durant un xou a Florida

Comparteix
0Shares

Un acròbata francès del Cirque du Soleil va perdre la vida la nit de dissabte en ple espectacle a Florida (EUA). Yann Arnaud, de 38 anys, es va precipitar d’una alçada d’uns 4 metres en perdre el contacte amb les preses. Va morir a l’hospital hores més tard a conseqüència de l’impacte de la caiguda.

“La gran família del Cirque du Soleil està commocionada i devastada per aquesta tragèdia”, informa el president de la companyia, Daniel Lamarre, en un comunicat oficial. “Ara estem recopilant tota la informació sobre aquest tràgic succés i estem oferint plena cooperació a les autoritats que analitzen aquest incident”, afegeix el text.

15 anys d’experiència amb el Cirque du Soleil

Yann Arnaud ha treballat en el Cirque du Soleil els darrers quinze anys i, segons explica Lamarre, “ha estat molt estimat per tots els que han tingut l’oportunitat de conèixer-lo”. Ara la companyia assegura que centrarà les seves energies a mostrar el seu suport a la família de l’artista i a tots els seus companys.

El moment de la tragèdia va ser gravat per desenes d’espectadors que estaven presenciant l’espectacle. Gràcies a les imatges que molts d’ells van penjar a YouTube es pot veure com diverses persones van acudir al moment a socórrer Yann. El nombre es va suspendre immediatament, així com les següents presentacions.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari