Press "Enter" to skip to content

La Policia Nacional denúncia al “Mosso Independentista” pels suposats delictes d’odi i injúries

Puntuació dels lectors

La Policia Nacional ha denunciat el mosso Albert Donaire per delictes d’odi i injúries amb motiu de comentaris a les xarxes socials que atempten contra la dignitat de les institucions i Forces de Seguretat de l’Estat, contra líders dels partits constitucionalistes i en particular, contra els andalusos segons informa El Confidencial.

L’agent, membre del grup “Mossos per la Independència”, ha estat denunciat després del resultat de diligències obertes per la Unitat d’Investigació Tecnològica (UIT) de la Policia Nacional i s’emmarca en el pla del Ministeri de l’Interior per lluitar contra els delictes d’odi relacionats amb la consulta de l’1-O i el moviment independentista.

L’acusació contra l’agent va ser presentada a Olot (Girona), el municipi en el qual resideix, i ha recaigut en el jutjat d’instrucció i primera instància número 2 de la localitat. A hores d’ara, es troba pendent de la qualificació de la Fiscalia. El delicte d’odi està castigat amb fins a quatre anys de presó i, el de injúries, amb multa d’un màxim de 14 mesos.

La denúncia inclou alguns dels missatges publicats per Albert Donaire, entre ells aquest publicat el passat 3 d’octubre: “Les institucions espanyoles (judicials, policials, polítiques …) comparteixen tres coses: són miserables, ens odien i són unes cíniques”. Aquest mateix dia també va escriure en el seu compte de Twitter: “La Fiscalia no mereix cap respecte. Polititzada i cínica. Segueixen provocant. I se sumen a l’odi mostrat per la Policia Nacional i Guàrdia Civil”.

Per la seva banda Albert Donaire ha expressat la seva sorpresa en veure que en alguns mitjans digitals espanyols estava publicada aquesta informació, segons diu, una filtració.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser