Press "Enter" to skip to content

Hisenda rebutja un pacte econòmic amb Cristiano Ronaldo i manté la via penal

Puntuació dels lectors

Cristiano Ronaldo ha intentat cremar els últims cartutxos per evitar que Hisenda demani presó per al portuguès. No obstant això, l’Agència Tributària ja ha deixat clar que no, y menys per quantitats inferiors a les que havia ofert el jugador del Reial Madrid per tancar el seu embolic als jutjats.

L’Agència Tributària mantindrà la via penal en el cas en què la Justícia investiga Cristiano per un presumpte frau de 14,7 milions d’euros comès entre els exercicis de 2011 i 2014 en relació als seus drets d’imatge, segons fonts pròximes a la investigació. Les mateixes fonts han indicat a Europa Press que fa uns mesos hi va haver una reunió “molt insatisfactòria” en què el davanter del Reial Madrid va oferir “una quantitat insignificant” que rondaria els “quatre o cinc” milions d’euros enfront dels quinze que li reclamen. L’Agència Tributària hauria rebutjat la seva oferta econòmica, segons han precisat.

Fa uns mesos hi va haver una reunió “molt insatisfactòria” en què el davanter del Reial Madrid va oferir “una quantitat insignificant”.

En cap cas, segons les mateixes fonts, hauria ofert un xec en blanc per tancar el cas sempre que es retiri la via penal, circumstància que Hisenda no té previst. Segons publica el diari El Mundo, Ronaldo deixava en mans d’Hisenda la quantitat que considerés oportuna en relació amb la tributació dels seus drets d’imatge, sempre que abandoni la via penal.

Rendes per drets d’imatge

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Pozuelo d’Alarcón investiga Ronaldo per un presumpte delicte contra la Hisenda Pública, davant la possible existència d’una infracció penal prevista i penada en els articles 305 i 305 bis del Codi Penal.

La Fiscalia, en la seva denúncia, subratlla que el denunciat s’ha aprofitat d’una estructura societària creada el 2010 per ocultar al fisc les rendes generades a Espanya pels drets d’imatge alguna cosa que suposa un incompliment “voluntari” i “conscient” de les seves obligacions fiscals a Espanya.

El pitxitxi, el consol de Cristiano a la Lliga

Els quatre gols que va marcar davant el Girona han fet pujar Cristiano, que ja només es troba a tres gols de Leo Messi a la lluita pel pitxitxi de la Lliga. Després d’un mal inici golejador, ja són 22 punts en el campionat domèstic. És l’únic consol que li queda a l’estrella portuguesa a la Lliga, ja que els 15 punts que separen el Madrid del Barça són un avantatge gairebé insalvable.

En la carrera per la Bota d’Or, Mohammed Salah es va col·locar aquest cap de setmana a la primera posició amb 28 gols, un més que Messi. L’uruguaià Edinson Cavani (PSG) també ha marcat 25. Ciro Immobile (Lazio) i Harry Kane (Tottenham), tenen 24 punts.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser