Press "Enter" to skip to content

Segons els càlculs de Societat Civil Catalana havien 40 persones per metre quadrat a la manifestació d’avui

Puntuació dels lectors

Societat Civil Catalana es va manifestar aquest diumenge a l’Estació de França de Barcelona sota el lema “Ara més que mai, seny”, en una concentració amb diversos milers de persones que, segons resa l’entitat, té com a objectiu elevar un cop més la seva veu per demanar “unitat i convivència d’una majoria social que desitja viure en pau” .

La concentració compta amb la participació de l’exministre francès, Manuel Valls, que serà un dels ponents, al costat de l’actriu Rosa Maria Sardà, el fiscal anticorrupció, Carlos Jiménez Villarejo, l’exdiputat de Ciutadans, Jordi Cañas, l’exdiputat del PP, Juan Milián i el president de la Societat Civil Catalana, José Rosiñol.

En la trobada hi ha participat el delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, el president de Ciutadans, Albert Rivera, el president del PPC, Xavier García Albiol, i altres representants polítics d’aquestes mateixes forces.

La concentració s’ha unit nombroses banderes espanyoles i catalanes, i entre les consignes més repetides han destacat el tradicional “Visca Espanya i Visca Catalunya”, “Visca el Rei” o “Puigdemont a la presó”. Els manifestants porten pancartes amb missatges com “Estem farts” i “Som Catalunya, som Espanya”, cartells en suport a la Guàrdia Civil i la Policia Nacional i multitud de banderes espanyoles, catalanes i europees, i coregen consignes com “Que no ens enganyin , Catalunya és Espanya “o” Puigdemont a la presó”.

És la tercera vegada que l’entitat constitucionalista crida els catalans a omplir els carrers per evidenciar que “el poble català no és només el dels independentistes” i reivindicar uns dirigents polítics que pensin en el bé de tots els ciutadans. Les dues anteriors mobilitzacions van ser massives i van tenir lloc també a la capital catalana a l’octubre, mes en què es va celebrar el referèndum i es va proclamar, sense efecte, la independència al Parlament.

D’altra banda, Societat Civil Catalana va decidir aquest dissabte posposar la concentració que tenia previst fer a la plaça de Colón de Madrid sota el lema ‘Dos colors, un sentiment’ a causa de les males condicions meteorològiques que es van donar a la capital espanyola.

Segons l’organització va haver 200.000. La Guàrdia Urbana va rebaixar aquesta xifra a 7.000 persones.

El tuitero Jesús Rodriguez ha fet un càlcul bastant aproximat de la quantitat de la quantitat d’assistents a la manifestació de Societat Civil Catalana, i s’allunya bastant dels 200.000 que deia aquesta associació.

Fuente Jesús Rodriguez
La Directa

Imatges aèries @scalvocarrio i @freixecava
Software @xabierpayet

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 429
    Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
Ofertas Depilación Láser