Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Inés Arrimadas encén Twitter amb aquesta piulada sobre els nens i la pobresa infantil a Catalunya

Comparteix
531Shares

La presidenta de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas ha fet esclatar Twitter amb aquesta piulada sobre la pobresa infantil a Catalunya, la dirigent del grup taronja es referia la pobresa infantil segons les dades d’una ONG, la veritat és que els internautes no han trigat a recodarle que formant part d’un partit liberal és “curiós” que citi dades d’ONG per fer política, un altre internauta li ha recordat que gràcies al 155 que el seu propi partit havia donat suport no hi havia diners per a política social a Catalunya.

Comentaris
Comparteix
531Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari