Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[Imatges Fortes] Brutal lesió de l’espanyol Alejandro Arribas durant un partit de primera

Comparteix
26Shares

El defensa espanyol Alejandro Arribas, ara a Mèxic defensant la samarreta del Pumas, ha patit una esgarrifosa lesió durant el partit contra el Cruz Azul. Una terrible caiguda mentre disputava una pilota amb un rival li va provocar una luxació al colze esquerre.

Les dures imatges (Abstenir els sensibles de donar-li al play) semblen que es tracta d’una lesió de gravetat, però després de passar per la infermeria va poder tornar a la banqueta per animar des d’allà als seus companys.

El defensa, que ha passat pel Rayo Vallecano i el Deportivo de la Corunya, va marxar en ambulància poc abans del xiulet final del partit per conèixer l’abast exacte de la lesió. El club de moment no ha informat de la seva situació, però el futbolista ha compartit una imatge a Twitter somrient.

Arribas agraeix els missatges d’ànim, tant dels seus companys i directius de Pumas com dels rivals del Creu Blava. Ja parla de la seva ràpida recuperació, però no dóna terminis per tornar a vestir-se de curt.

Comentaris
Comparteix
26Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari