Press "Enter" to skip to content

[Imatges Fortes] Brutal lesi贸 de l’espanyol Alejandro Arribas durant un partit de primera

Puntuaci贸 dels lectors

El defensa espanyol Alejandro Arribas, ara a M猫xic defensant la samarreta del Pumas, ha patit una esgarrifosa lesi贸 durant el partit contra el Cruz Azul. Una terrible caiguda mentre disputava una pilota amb un rival li va provocar una luxaci贸 al colze esquerre.

Les dures imatges (Abstenir els sensibles de donar-li al play) semblen que es tracta d’una lesi贸 de gravetat, per貌 despr茅s de passar per la infermeria va poder tornar a la banqueta per animar des d’all脿 als seus companys.

El defensa, que ha passat pel Rayo Vallecano i el Deportivo de la Corunya, va marxar en ambul脿ncia poc abans del xiulet final del partit per con猫ixer l’abast exacte de la lesi贸. El club de moment no ha informat de la seva situaci贸, per貌 el futbolista ha compartit una imatge a Twitter somrient.

Arribas agraeix els missatges d’脿nim, tant dels seus companys i directius de Pumas com dels rivals del Creu Blava. Ja parla de la seva r脿pida recuperaci贸, per貌 no d贸na terminis per tornar a vestir-se de curt.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilaci贸n L谩ser