Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Una presidenta del PP: “La dona, per naturalesa, és menys emprenedora que l’home” i “tria oficis pitjor pagats”

Puntuació dels lectors

Si no fos perquè la broma no té gràcia es podria dir que la presidenta i regidora del PP de Peligro(Granada) en tot un “peligro” per a la Igualtat i la lluita de la dona pels seus drets. Les declaracions masclistes sonen malament però si, com en aquest cas ho fa una dona i a sobre responsable política i càrrec públic, no és un perill, simplement és terrible.

Masclisme en una dona!

I és que davant les mobilitzacions del 8M el PP va estendre el pànic entre les files conservadores. Hi ha qui va intentar acostar-se a les feministes i altres en canvi van radicalitzar el discurs però no tant ni tan extrem com la dirigent local del PP de l’est municipi granadí, Mamen Castillo, que en el seu mur de Facebook va deixar escrites afirmacions masclistes gravíssimes si les hagués fet un home, però incomprensibles i vergonyoses si és una dona què las fa.

Tota una lletania d’exaltació masclista va ser la que la regidora i presidenta del PP de Peligro escriure en el seu mur de la xarxa social. Amb forma de manifest que va publicar amb motiu del 8 de març, Mamen Castillo va qüestionar la “mentida” de la violència domèstica, perquè en la seva opinió hi ha més homes maltractats que dones. També deixa caure que hi ha moltes dones que posen denúncies falses i posa en “solfa” el tractament que se li dóna als agressors.

“Yo no paro el 8M”

“Buenas tardes, hoy 8 de Marzo, este es mi manifiesto. Hoy, 8 de marzo, yo soy mujer y yo, no paro. Yo hoy no paro porque no creo en muchas de las mentiras que tratan de hacernos creer. Yo no paro porque no es verdad que la mujer española esté discriminada laboralmente, que gane menos y que ocupe cargos de menor responsabilidad”.

Això ho va fer públic a través d’un vídeo del qual informa el diari local “L’Independent de Granada”. Va tenir més de 2.000 reproduccions amb comentaris que fins i tot la van donar suport en el seu pronunciament masclista. Castillo critica en el document audiovisual el tractament que reben les dones maltractades generat per una “allau” de denúncies falses i critica el tractament que reben els homes denunciats.

Demana Jutjats de Violència per a l’home

Crida a no secundar les mobilitzacions del 8M posant-se d’exemple perquè ella no anava a parar el dia de la vaga feminista. Es pregunta per què no hi ha Jutjats de Violència per a l’home o cases d’acollida. Dubte de la validesa de la Llei de Violència de Gènere perquè “inverteix la càrrega de la prova” per a l’home, a qui se li considera “culpable fins que no es demostri el contrari”.

Segons la dirigent popular la llei “estableix penes més dures per a maltractadors que per maltractadores, trepitjant desvergonyidament la igualtat davant la llei. Si un home pega una empenta a una dona, se’l castiga amb presó, si una dona fa el mateix, se li absol. Sense proves, ni testimonis ni cap investigació, el denunciat és detingut, expulsat de casa seva, perd la custòdia dels seus fills i és dictada contra ell una ordre d’allunyament”.

Més homes maltractats que dones

En un moment de la seva “relat” manté que hi ha més homes maltractats que dones, i que les mares maltracten més als seus fills que els pares. Així mateix defensa la custòdia compartida, nega que hi hagi bretxa salarial i n’afirma que la dona “per naturalesa és menys emprenedora que l’home”. “El treball no remunerat no és més que un mite”, assegura la presidenta del PP de Peligro, que va intentar ser la presidenta provincial del partit -encara que va perdre-. El seu eslògan de campanya va ser ‘la força de les bases’.

Vídeo

Comentaris
COMPARTEIX !

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser