Press "Enter" to skip to content

La dreta espanyola ataca salvatgement al pare de Gabriel per ser de Podem

PuntuaciĂł dels lectors

“Jo he tingut el millor pare per al meu fill i Ă©s una persona bona. No es mereixia aixĂČ”. Amb aquestes paraules d’afecte es referia Patricia RamĂ­rez, mare del nen Gabriel Cruz, al pare del menor. En honor al ‘peixet’, RamĂ­rez tambĂ© sol·licitava als periodistes que fossin prudents en la cobertura del dramĂ tic succĂ©s i pregava als tuiters que no utilitzessin la mort del seu fill per difondre missatges falsos o plens d’odi.

“Vull que aixĂČ acabi amb el cor de la gent calentet i no amb la rĂ bia que aquesta senyora ens ha sembrat”, demanava Patricia RamĂ­rez. Unes paraules que tristament no han estat respectades ni per tots els mitjans de comunicaciĂł ni per alguns malvats que ataquen des del mĂČbil o l’ordinador al pare de Gabriel Cruz per la seva militĂ ncia en Podem.

Fart de la situaciĂł, el professor d’Almeria JosĂ© Luis Castillo, explicava dimecres passat que abandonava un grup de missatgeria instantĂ nia: “Acabo de sortir-me d’un grup de ‘WhatsApp’ en quĂš docents es mofen del pare de Gabriel per ser de Podem i on s’aconsella tirar a Echenique per un barranc i deixar la seva cadira lliure. I del # 8m ni t’explico … “.

Un dia abans, un altre usuari de Twiiter denunciava el “linxament de la ‘caverna’ en xarxes i algun mitjĂ  al pare de Gabriel, Àngel Cruz, per ser de Podem” i llançava la segĂŒent pregunta: “Poden ser mĂ©s estĂșpids, miserables, carronyers, fanĂ tics i plens d’odi?”. La resposta, negativa, estĂ  clara.

Referent a aixĂČ, una altra usuĂ ria apuntava a les xarxes socials que li agradaria saber si aquest tipus d’atacs que es produeixen a internet no sĂłn delicte d’odi. Una qĂŒestiĂł que no Ă©s intranscendent tenint en compte que sĂłn nombrosos els casos de delictes de discurs d’odi que en l’actualitat investiga la Fiscalia. Un delicte que segons la legislaciĂł vigent pot comportar penes compreses entre els dos anys i mig i els quatre de presĂł.

La veritat Ă©s que aquests dies s’estan dient barbaritats sobre Àngel Cruz amb total impunitat. D’una banda, no sĂłn pocs els fanĂ tics que expressen amb total impunitat el seu odi cap al pare de Gabriel pel simple fet d’haver militat i format part de les llistes electorals de Podem a Andalusia. D’altra banda, activistes conservadors critiquen la postura que el partit morat mantĂ© sobre la presĂł permanent revisable utilitzant vilment la militĂ ncia polĂ­tica de Cruz.

I aixĂ­ s’emeten missatges en quĂš es justifica i fins i tot celebra l’assassinat del ‘peixet’, es justifica a l’assassina per (posar fi a) la vida d’un nen perque el pare Ă©s de Podem, o s’acusa Pablo Iglesias i al seu partit d’estar del costat dels assassins.

Tot vomitiu. Missatges d’odi davant els quals la Fiscalia, incomprensiblement, encara no ha actuat.

Comentaris
COMPARTEIX !

One Comment

  1. Joan Joan 22 de Març de 2018

    No m’ho puc creure quina mena de gent son ????? capaços de fer aquest comentaris..

Deixa un comentari

Ofertas DepilaciĂłn LĂĄser