Press "Enter" to skip to content

La dreta espanyola ataca salvatgement al pare de Gabriel per ser de Podem

Puntuació dels lectors

“Jo he tingut el millor pare per al meu fill i és una persona bona. No es mereixia això”. Amb aquestes paraules d’afecte es referia Patricia Ramírez, mare del nen Gabriel Cruz, al pare del menor. En honor al ‘peixet’, Ramírez també sol·licitava als periodistes que fossin prudents en la cobertura del dramàtic succés i pregava als tuiters que no utilitzessin la mort del seu fill per difondre missatges falsos o plens d’odi.

“Vull que això acabi amb el cor de la gent calentet i no amb la ràbia que aquesta senyora ens ha sembrat”, demanava Patricia Ramírez. Unes paraules que tristament no han estat respectades ni per tots els mitjans de comunicació ni per alguns malvats que ataquen des del mòbil o l’ordinador al pare de Gabriel Cruz per la seva militància en Podem.

Fart de la situació, el professor d’Almeria José Luis Castillo, explicava dimecres passat que abandonava un grup de missatgeria instantània: “Acabo de sortir-me d’un grup de ‘WhatsApp’ en què docents es mofen del pare de Gabriel per ser de Podem i on s’aconsella tirar a Echenique per un barranc i deixar la seva cadira lliure. I del # 8m ni t’explico … “.

Un dia abans, un altre usuari de Twiiter denunciava el “linxament de la ‘caverna’ en xarxes i algun mitjà al pare de Gabriel, Àngel Cruz, per ser de Podem” i llançava la següent pregunta: “Poden ser més estúpids, miserables, carronyers, fanàtics i plens d’odi?”. La resposta, negativa, està clara.

Referent a això, una altra usuària apuntava a les xarxes socials que li agradaria saber si aquest tipus d’atacs que es produeixen a internet no són delicte d’odi. Una qüestió que no és intranscendent tenint en compte que són nombrosos els casos de delictes de discurs d’odi que en l’actualitat investiga la Fiscalia. Un delicte que segons la legislació vigent pot comportar penes compreses entre els dos anys i mig i els quatre de presó.

La veritat és que aquests dies s’estan dient barbaritats sobre Àngel Cruz amb total impunitat. D’una banda, no són pocs els fanàtics que expressen amb total impunitat el seu odi cap al pare de Gabriel pel simple fet d’haver militat i format part de les llistes electorals de Podem a Andalusia. D’altra banda, activistes conservadors critiquen la postura que el partit morat manté sobre la presó permanent revisable utilitzant vilment la militància política de Cruz.

I així s’emeten missatges en què es justifica i fins i tot celebra l’assassinat del ‘peixet’, es justifica a l’assassina per (posar fi a) la vida d’un nen perque el pare és de Podem, o s’acusa Pablo Iglesias i al seu partit d’estar del costat dels assassins.

Tot vomitiu. Missatges d’odi davant els quals la Fiscalia, incomprensiblement, encara no ha actuat.

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 624
    Shares

One Comment

  1. Joan Joan 22 de Març de 2018

    No m’ho puc creure quina mena de gent son ????? capaços de fer aquest comentaris..

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser