Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Sentiu aquest “tufillo”? No, no és simbòlic, és real.

Comparteix
252Shares

Forcadell: La votació de la República al parlament va ser només representativa…
Marta Pascal: Mai vam plantejar fer una llibertat real i efectiva…
Marta Rovira: Vaig intentar aturar el referèndum del 1-O, però Puigdemont no va voler. La república resultant és només simbòlica.
Llibertat figurada? Referèndum aparent? Proclamació simbòlica? No ties, no…
Quan un 1er d’octubre, a les quatre de la matinada, va sonar el meu despertador perquè havia de sortir al carrer a custodiar urnes, us asseguro que va sonar de debò. No va ser simbòlic.
Quan la pluja em va anar calant tota la nit a les portes d’un col•legi il•luminat només pels ulls de la gent, em vaig congelar de veritat. No va ser simbòlic.
Quan a l’alba van aparèixer monstres d’assalt i van apallissar-me per defensar la democràcia, els cops em van deixar blaus i llàgrimes per sempre. No va ser simbòlic.
Quan Brussel•les va ser envaïda per catalans que clamàvem llibertat, vam matxacar les nostres butxaques i els nostres culs 3.000 kms, un per un. No van ser simbòlics.
I quan, en el límit de l’esgotament, ens vau demanar tornar a votar, el resultat, incontestable, us va exigir fer la vostra feina d’una puta vegada.
Pdecat, Esquerra… Si teniu por o només us preocupen quatre merdoses poltrones, deixeu pas a JuntsxCat i la CUP i tingueu la valentia de tornar a convocar eleccions. De fer-ho, els simbòlics igual passeu a ser vosaltres…
Així com els pobles sense dignitat son ramats, els seus individus, sense ella, son esclaus.
Ja s’han buidat els nostres prestatges. No deixarem que buideu també els carrers i les nostres il·lusions…

Lluis Carrasco

Comentaris
Comparteix
252Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari