Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Iniesta invertirà 11,5 Milions d’euros a Catalunya en el seu projecte immobiliari

Comparteix
0Shares

Andrés Iniesta farà el pròxim 11 de maig 34 anys. La seva carrera està arribant al seu final encara que de les seves botes segueixin sortint espurnes d’un futbolista inigualable. Després de passar l’eliminatòria de Champions contra el Chelsea va revelar que en unes setmanes aclarirà si segueix al Barça o si se’n va, segurament a la lliga xinesa seduït pels seus sous tan alts. El que sí que té clar és que vol endinsar-se en el negoci immobiliari i està a punt de tancar una important operació a Mataró.

L’home que li va donar a Espanya el seu únic Mundial vol comprar, a través de la seva empresa Maresyterey, un total de 30.640 metres quadrats del sector Iveco-Pegaso a la costa d’aquest municipi. El mateix consistori de Mataró, ciutat on va néixer la seva dona Anna Ortiz, ha confirmat les intencions del manxec.

11,5 milions per més de 30.600 metres quadrats

L’operació es tancaria per un total d’11,5 milions d’euros. Un acord entre privats que suposarà avantatges per Mataró perquè desenvoluparà objectius del Pla Estratègic i del Tecnocampus. Iniesta s’hauria compromès a doblar el percentatge de sòl destinat a edificis per a usos terciaris (30%) i a rebaixar el sòl residencial lliure (70%).

La compra es faria efectiva el pròxim 23 de març després que el 22 de febrer es realitzés el contracte d’arres i s’avancés mig milió d’euros. Mostra d’això, segons detalla l’ajuntament, és que quan es faci la compravenda Maresyterey dipositarà 1,5 milions que seran retornats en acabar les edificacions terciàries compromeses.

El projecte immobiliari d’Iniesta dotaria a Mataró de “més activitat econòmica” en forma d’empreses, oficines i comerços per aquesta zona aparentment semiindustrial. Actualment en aquest espai hi ha un aparcament públic provisional en un espai propietat de Porta Laietana, de la qual PUMSA (Promocions Urbanístiques de Mataró SA) és propietària al 50%.

L’empresa pública urbanística de Mataró es compromet a presentar el projecte de reparcel·lació del sector en cinc mesos, segons han detallat, i l’Ajuntament tramitarà després la seva aprovació de manera immediata.

L’objectiu d’Iniesta seria edificar immediatament aprofitant que el sector de la construcció comença a reflotar després de ser colpejat durament a la crisi econòmica. Amb aquesta adquisició, el futbolista segueix expandint els seus negocis fora dels terrenys de joc com fa amb el seu propi celler de vi.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari