Press "Enter" to skip to content

Ciutadans esborra aquesta vergonyosa piulada sobre la tragèdia de Lavapiés

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
251Shares
Puntuació dels lectors

Després de la tragèdia en on un manter ha mort al barri madrileny de Lavapiés, concretament a l’alçada del portal nombre 10 del carrer de l’Ós. El lloc, amb presència habitual d’aquest tipus de venedors, s’ha omplert de gent acusant a la policia de ser responsable en la tragèdia.

Presumptament, agents de seguretat estaven perseguint al manter, el qual a causa de la pressió policial s’ha desplomat en patir una parada cardiorespiratòria i finalment, ha mort.

Nit tràgica a Lavapiés, on els disturbis s’han estès després que el manter Mmame M. morís d’una aturada cardíaca després d’una persecució amb la policia. Molts líders polítics s’han manifestat sobre aquest tema sobre la situació al barri madrileny, encara que els ulls s’han aturat en la líder municipal de Ciutadans, Begoña Villacís, per haver esborrat un tuit sobre els aldarulls que després ha tornat a publicar amb un condol als familiars i amics del mort.

Villacís publicar un missatge en el qual deia que era una nit en la qual “els madrilenys tenim molt a agrair” als policies tant nacionals com municipals “pel seu treball i professionalitat al barri de Lavapiés”. I acabava dient “gràcies i bon servei”.

El missatge no contenia ni una paraula per al mort en unes circumstàncies que molts estan demanant que s’investigui i en un barri que viu des de fa anys batudes contra els immigrants en funció del color de la seva pell.

En menys de deu minuts, Villacís esborrava el seu tuit i el refeia per esborrar la frase de “gràcies i bon servei” i incloure un “el meu condol als familiars i amics de Mmame Mbage”. Un canvi de postura que no ha passat desapercebut i ha estat molt criticat.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
251Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser
251Shares