Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] La Guàrdia Civil entra a la Generalitat i a Òmnium per l’1-O

Puntuació dels lectors

Operació de la Guàrdia Civil per l’1-O: han detingut el secretari de Difusió de la Generalitat, Antoni Molons, per malversació de fons públics. Agents escorcollen el seu domicili i li requereixen informació en relació amb l’anunci del referèndum .Molons ja havia hagut de declarar per aquesta campanya de publicitat.

La Guàrdia Civil també és al Palau de la Generalitat, perquè és on Molons té el despatx a la Conselleria de Presidència, tot i que de moment no han començat els registres.

Escorcolls també a Òmnium

Agents també es troben dins de l’entitat cultural Òmnium, on ja han començat els escorcolls per trobar informació sobre aquest cas. Uns 7 agents estan demanant documents econòmics, relacionats sobretot amb subvencions de la Generalitat, i tenen ordre de revisar el correu dels 70 treballadors de l’entitat.

Els agents han deixat sortir alguns dels treballadors que tenien sota custòdia i han hagut de deixar els telèfons a l’entitat. Segons Òmnium, inicialment hi havia 7 treballadors retinguts en una sala i algun membre de la direcció de l’entitat. De moment informen que no s’ha entrat a cap domicili particular de cap membre de la junta nacional.

L’operació està dirigida pel jutjat d’instrucció número 13, que investiga l’organització i les despeses del referèndum, i es troba sota secret de sumari.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 135
    Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser