Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Soraya Sáenz de Santamaría consultada per la vaga del 8M respon que Roger Torrent és Masclista

Comparteix
519Shares

La vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, ha posat com a exemple de comportament masclista el tracte dispensat pel president del Parlament, Roger Torrent, el dia en què va anunciar la suspensió del primer ple d’investidura en què Carles Puigdemont era el candidat designat. El fet que Torrent es referís a ella com “la vicepresidenta Soraya” no li va caure gens bé a la número dos del Govern central.

En una entrevista a Antena 3, la dirigent ha posat aquest tracte com a exemple del comportament “masclista” que encara perviu en els àmbits professionals, també en el de la política. Just després de comentar sobre l’actualitat política, en particular sobre la situació de bloqueig a Catalunya, Santamaría ha recordat que “l’última de sr. Torrent “que” és referir-se a mi com a vicepresidenta Soraya “i al president cessat de la Generalitat com” Carles Puigdemont i Casamajor”

La dirigent ha fet aquestes declaracions després de ser preguntada per la vaga feminista del 8M, sobre la qual no s’ha referit específicament, però en canvi ha valorat que “a les dones ens costa molt arribar als llocs i que ens reconeguin”. De fet, ha posat alguns exemples de la diferència de tracte professional que pateixen elles, com el fet que s’estengui la consideració que “els homes són els brillants i les dones les treballadores”.

Per revertir aquestes situacions discriminatòries, la vicepresidenta ha assenyalat la necessitat de comptar amb la col·laboració dels mitjans de comunicació a l’hora de realitzar una tasca pedagògica, “sobretot a través de les sèries de televisió”, ha apuntat, perquè “és el que veu la gent jove”, ha argumentat.

Comentaris
Comparteix
519Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari