Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La policia deté una jove de 19 anys per assassinar la seva filla acabada de néixer

Comparteix
0Shares

Va amagar el cos a l’armari de la casa dels seus sogres.

La Policia Nacional ha detingut una dona espanyola de 19 anys acusada d’assassinar la seva nounada, a la qual va amagar a l’armari de la casa dels seus sogres. Els fets es remunten al passat 23 de febrer a Alcalá d’Henares. A l’hospital Príncep d’Astúries de la localitat va acudir a les 7 hores una jove sagnant amb signes d’haver donat a llum hores abans. Els metges li van preguntar pel bebè però ella no va respondre.

Sense temps a penes d’alertar a les forces de seguretat, els sogres de la jove es van presentar al centre portant una bossa de plàstic en què es trobava la nounada morta i, segons fonts de la Direcció Superior de la Policia de Madrid, van manifestar que l’havien trobat en forma de paquet a l’interior d’un armari de casa seva, en la qual viuen amb la mare.

El cos de la nena presentava diversos talls repartits per tot el seu cos. La Brigada d’Homicidis de la Policia Nacional va detenir immediatament a la presumpta homicida a l’hospital, on havia estat confinada.

La primera anàlisi forense realitzat al cos determina que la petita va néixer viva i que la seva mort és d'”etiologia violenta, derivada dels talls”. El Jutjat número 6 d’Alcalá d’Henares, que porta la investigació i ha decretat secret de sumari a la causa, va ordenar a finals del mes passat ingrés a la presó de la mare, han indicat les mateixes fonts. De moment el pare no ha estat detingut perquè no hi hauria estat involucrat en la mort del nadó.

El pare no ha estat detingut perquè no s’ha comprovat la seva relació amb la mort.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari