Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La Guàrdia Civil registra al Palau de la Generalitat buscant documents sobre el cost de l’1-O

Comparteix
522Shares

La Guàrdia Civil registra la casa i el despatx d’Antoni Molons, secretari de Difusió i Atenció Ciutadana del Govern de la Generalitat. L’Institut Armat busca al Palau de la Generalitat documentació del cost de l’1-O.

Els registres s’emmarquen en les investigacions del jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona, que investiga l’organització del referèndum -declarat il·legal pel TC des de fa mesos arran d’unes declaracions de l’exjutge Santiago Vidal. Alguns mitjans com TVE han informat de la detenció de Molons, però només s’ha confirmat que acompanya els agents.

“No pot usar-se els diners de tots per a les aspiracions polítiques d’uns pocs”, ha apuntat Sáenz de Santamaría al respecte a Espejo Público en directe.

Els agents de l’Institut Armat també han irromput a la seu d’Òmnium Cultural, informen altres mitjans. Fa unes setmanes, a finals de gener, ja es van presentar amb un requeriment d’informació per accedir a les comunicacions de Jordi Cuixart.

Comentaris
Comparteix
522Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari