Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] Concert sorpresa de Valtonyc a Barcelona: “La millor resposta és la desobediència”

Puntuació dels lectors

El raper mallorquí Valtonyc, condemnat a tres anys i mig de presó per injúries al Rei, ha anunciat un concert sorpresa a les 20.00 hores d’aquest dimecres a l’espai Freedonia de Barcelona amb la finalitat de reclamar la llibertat d’expressió, “dret fonamental” , que donarà peu a una setmana cultural reivindicativa entre el 9 i el 15 d’abril.

En roda de premsa, acompanyat per un col·lectiu de 40 músics, poetes i literats, Valtonyc ha mostrat agraïment: “Arran de la meva condemna, la societat s’està organitzant per recolzar-me, la millor resposta és la desobediència i no caure en l’autocensura”.

El col·lectiu ‘No callarem’, conformat per més de 30 entitats i desenes de músics i literats, ha nascut per criticar “un augment de la repressió en els últims anys” a l’Estat amb llibres, obres d’art, lletres de cantants i tuiters , ha ressaltat una portaveu del moviment, Sílvia Siles.

Arran de la meva condemna, la societat s’està organitzant per recolzar-me, la millor resposta és la desobediència i no caure en l’autocensura Valtonic

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 267
    Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser