Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Marta Sánchez: “No puc comprendre que no se sentin orgullosos d’Espanya, que viatgin una mica i llavors s’adonaran “

0Shares

Marta Sánchez és, a dia d’avui, una de les artistes espanyoles més demandades per mitjans de comunicació i programes, un retorn a la palestra mediàtica amb magnificència que no ha estat conseqüència de cap treball discogràfic o nova cançó, sinó de la inventiva que va tenir la corunyesa de posar lletra a l’himne espanyol en una actuació a Madrid que es va fer viral en qüestió de segons i que va acumular aplaudiments mediàtics en les xarxes socials com el dels líders polítics Mariano Rajoy o Albert Rivera (per posar dos exemples) o el del cos de la Guàrdia Civil.

Encara que a la cantant no només li plouen flors aquests dies, ja que més d’un, més enllà de posicionar-se sobre la qualitat de la seva performance patriòtica musical, li recorda a l’ex de Olé Olé que durant els últims anys ha estat tributant impostos a Miami on va marxar per amor, cosa que segons les veus més crítiques no encaixa amb l’oda posterior amb què ens ha obsequiat.

I és que això de Sánchez a Miami també té la seva. L’artista va decidir abandonar Espanya per seguir a la que llavors era la seva parella, Daniel Terán, amb qui més tard va trencar, experiència que li va servir per editar el seu disc ’21 dies ‘, segons ella el temps que va trigar a refer la seva malparat cor.

Es va inspirar en el programa de televisió de mateix nom? La veritat és que tal com ella mateix va declarar, en aquest període va llogar una casa que només tenia un matalàs i una paella i va iniciar un procés de sanació. Segurament, va ser en aquest matalàs després de fer servir la paella quan va decidir tornar al seu país, al qual va tornar sense pena ni glòria fins al gran moment de l’himne espanyol.

De fet, un cop es va iniciar la moguda amb la lletra, l’actuació i altres, Marta Sánchez no va tenir cap inconvenient a pujar de nou a aquest escenari que tant li agrada per pregonar als quatre vents com va sorgir la iniciativa i com se sentia després de veure les conseqüències que havia generat la seva acció. “Em va venir en un flaix a Miami”, va assegurar, per cert, mentre recollia fulles d’un arbre.

I des de fa uns dies de la seva boca estan sortint frases que bé podrien haver encaixat a l’hora de fer una segona versió de l’himne. Aquestes són algunes de les que més s’ha escrit o parlat:

“Em costa respirar, no em puc sentir més agraïda”

“És una carta d’amor, sense més, a Espanya”

“No és un himne rígid ni patrioter, és sentimental i personal”

“Em sembla molt trist que la gent no sàpiga que viu en un país tan increïble com Espanya, no puc comprendre que no se sentin orgullosos d’Espanya. Que se’n vagin una miqueta fora i llavors s’adonaran “.

I com aquest dimecres Marta Sánchez visitarà el programa d’èxit ‘El Hormiguero’ i segur que ens regalarà altres confessions, aquí va una altra ració de frases que ha pronunciat aquestes últimes setmanes per a qui encara no tingui clar el perquè d’una lletra que potser arribi amb uns anys de retard. Aquestes són altres de les sentències que més s’han viralizado, a l’espera de noves dosis:

“Si mantenen la meva lletra a l’himne podria anar a la tomba tranquil·la”

“No he estat valent ni agosarada, he estat sentimental, he fet una lletra des del cor”

“Mai de la vida hagués pensat que l’anava a embolicar així”

“És un somni, no podia pensar que anava a revolucionar el país d’aquesta manera”

“Abans que la gent pengés banderes d’Espanya en els seus balcons, jo ja havia pensat en aquesta idea. Així que per a res amb segones ”

“A qui no li agradi, ho sento, em fa molta pena però a la majoria li ha agradat i amb això em quedo”

Comentaris
0Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari