Press "Enter" to skip to content

Cospedal contra els pensionistes: “A que a ningú li semblava poc el 0,25% quan no pujava l’IPC?”

Puntuació dels lectors

Els pensionistes estan en peu de guerra contra el Govern de Mariano Rajoy.Los jubilats s’han llançat al carrer per la vergonyosa pujada de les pensions en el que ja s’ha qualificat com el seu 15M particular. I el seu adversari a derrotar és molt concret: el Partit Popular. El detonant ha estat una breu pujada de les pensions del 0,25% que ha provocat una pèrdua de poder adquisitiu superior a un punt percentual i la retallada de fins a 350 euros al mes. La ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, ha defensat la breu pujada en una entrevista amb Ana Rosa Quintana.

Cospedal afirma que l’exèrcit és més important que les pensions

Cospedal s’ha preguntat: “¿A que a ningú li semblava poc el 0,25% quan no pujava l’IPC?”. Immediatament, la presentadora li ha qüestionat si no es pot augmentar la despesa en pensions en detriment de la despesa en Defensa, que ha augmentat. I la ministra ha respost que “s’ha fet molta demagògia” perquè “tots volem evitar el terrorisme gihadista” i per a això les Forces Armades han d’estar “ben equipades i armades”. “Estem vivint atemptats al nostre sòl i és una qüestió de país, les Forces Armades estan per sobre d’un color polític”, ha dit.

Comentaris

COMPARTEIX !
  • 882
    Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser