Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Algunes de les millors frases que ens ha deixat Stephen Hawking

Comparteix
72Shares

El famós físic britànic Stephen Hawking, una de les millors ments científiques del món, ha mort aquest dimecres a l’edat de 76 anys. Des de la Universitat anglesa de Cambridge han destacat que ha estat una “inspiració per a milions” de persones i deixa al món “un llegat inesborrable”. Aquí algunes de les seves frases més icòniques:

Les limitacions

“Òbviament, per la meva discapacitat, necessito ajuda. Però jo sempre he tractat de superar les limitacions de la meva condició i dur una vida el més completa possible. He viatjat per tot el món, des de l’Antàrtida a la gravetat zero”.

Vida interior

“Les persones tranquil·les i silencioses són les que tenen les ments més forts i sorolloses”.

La humanitat

“Només som una raça de micos avançats en un planeta més petit que un estel mitjà. Però podem entendre l’univers. Això ens fa molt especials”.

El futur

“La nostra única possibilitat de sobreviure a llarg termini és expandir-se cap a l’espai. Les respostes a aquestes preguntes demostren que hem fet un gran progrés en els últims cent anys, però si volem seguir més enllà dels propers cent anys, el futur està en el espai. És per això que estic a favor dels vols espacials “.

La naturalesa humana

“Els virus d’ordinadors haurien de ser considerats com a vida. Penso que això diu alguna cosa sobre la naturalesa humana, que l’única forma de vida que hem creat és purament destructiva. Hem creat una forma de vida a la nostra imatge i semblança”.

El destí

“M’he adonat que fins i tot les persones que diuen que tot està predestinat i que no podem fer res per canviar el nostre destí, igual miren abans de creuar el carrer”.

El final

“No li tinc por a la mort, però jo no tinc pressa a morir. Tinc tantes coses que vull fer abans”.

Comentaris
Comparteix
72Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari