Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Ana Julia Quezada confessa que va matar el nen Gabriel Cruz

Comparteix
0Shares

L’única detinguda per la mort de Gabriel Cruz, Ana Julia Quezada, ha confessat haver mort el nen, segons fonts de la investigació. Quezada ha declarat aquest dimarts entre una hora i mitja i dues hores davant dels agents de la investigació. En les darreres hores ha participat en els registres de la finca de Rodalquilar i, després, al seu habitatge. El seu advocat d’ofici ha destacat que la detinguda està “col·laborant” amb la investigació.

Quezada va ser detinguda aquest diumenge a Vícar després que suposadament hagués extret el cos del nen d’un pou que hi ha en una finca de la família de la seva parella i pare del menor a Rodalquilar, a Níjar. L’autòpsia ha revelat que Gabriel va morir estrangulat el mateix dia que va desaparèixer.

Quezada va ser l’última persona, juntament amb l’àvia del nen, que el va veure abans de desaparèixer. La detinguda no va donar un relat prou convincent sobre què va fer en aquells moments i uns dies més tard va trobar la samarreta del nen en una zona que ja havia estat pentinada. Aquest fet va aixecar les sospites enstre els agents de la Guàrdia Civil que investiguen el cas.

Ana Julia Quezada va arribar a Burgos provinent del seu país natal, la República Dominicana, i s’hi va estar fins al 2014, quan se’n va anar a viure a Las Negras, a Níjar, amb la seva anterior parella.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari